Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!

Vadásztanfolyam könyv

Főkategória >Vadásztanfolyam könyv

Amit a fegyverismereti vizsgán tudni kell
A könyv a golyós-, sörétes-, és marok-, továbbá a gázriasztó fegyver fegyverismerereti vizsga anyagát tartalmazza.
Színes képekkel illusztrált. 
3 990 Ft
Az állami vadászvizsga tesztkérdései és képanyaga
A kiadványban szereplő mintegy 1 000 tesztkérdésből kerülnek összeállításra a vadászvizsga tesztlapjai.
A könyvben megoldókulcs található. A könyvben a 200 db fajismereti képe is szerepel. 
3 990 Ft
Hagyományos vadászati módok
Ebben a könyvben négy hagyományos vadászati módot (solymászat, agarászat, előltöltő fegyveres vadászat, vadászíjászat) mutatunk be ismert és szakmailag elismert szerzők tollából. 
1 990 Ft
Vadászatszervezés,-vadászetika
Indokolt részletességgel és alapossággal mutatják be a szerzők az egyes vadászati módok sajátosságait, azok előkészítését, szervezését, és a kapcsolódó etikai követelményeket.
Haszonnal forgathatja minden vadász, de legtöbb segítséget a vadászatok rendezőinek, vezetőinek ad.
Fejezetei: Vadászat módszereinek kialakulása. Napjaink vadászata. Egyéni vadászati módok. Lesvadászat. Őzhívás. Társas vadászati módok stb. 
3 990 Ft
  Vadásziskola könyv + DVD melléklet + a vadászat jogi rendje
A tankönyv tartalmazza a sikeres vadászvizsgához szükséges elméleti anyagot.
Fejezetei: A vad élőhelye, Vadászható madárfajok, Vadászható emlősfajok, Természetvédelem, Védett fajok, Vadbetegségek, Vadgazdálkodás alapelvei, Vadászat a gyakorlatban, Trófeabírálat, Vadgazdálkodási létesítmények, Vadászkutyák, Vadászfegyver.
A könyv végén megtalálható a leggyakrabban használt szakkifejezések magyarázata és egy 82 perces DVD segíti a könyvben olvasható tartalom pontos... 
11 990 Ft
Vadászvizsga könyvcsomag
A csomag tartalmazza a Vadászvizsgához szükséges alaptankönyveket.
Vadásziskola + 82 perces DVD
(fejezetei: A vad élőhelye, Vadászható madárfajok, Vadászható emlősfajok, Természetvédelem, Védett fajok, Vadbetegségek, Vadgazdálkodás alapelvei, Vadászat a gyakorlatban, Trófeabírálat, Vadgazdálkodási létesítmények, Vadászkutyák, Vadászfegyver.)
A vadászat jogi rendje
Amit a fegyverismereti vizsgán tudni kell (A könyv tartalmazza a sörétes-, és golyós lőfegyverekre v... 
19 990 Ft
Vadászvizsga könyvcsomag bővített
Rendelje meg együtt a 6 könyvet kedvezményes áron!
A csomag tartalma:
A Vadásziskola című tankönyv + 82 perces DVD
A vadászat jogi rendje
Amit a fegyverismereti vizsgán tudni kell. (A könyv tartalmazza a sörétes és golyós lőfegyverekre vonatkozó ismereteket.)
A Vadászvizsga írásbeli tesztkérdései és képanyaga (A könyvben 1040 db tesztkérdés megoldókulccsal, és 200 db vizsgafénykép található.)
Vadbiológiai olvasókönyv
Vadászatszervezés, vadászetika 
23 990 Ft
Vadbiológia (hvi9)
Vadbiológia
A könyv a vadgazdálkodási, erdészeti és természetvédelmi alapképzésben tanuló, valamint a vadgazdálkodási szakirány nappali és levelező tagozatos diákjai számára készült. Szintén jól használható a vadgazdálkodási szakmérnöki képzésben, továbbá a mesterszakokon is. Célja a vadbiológia (mint alkalmazott ökológiai tudomány) elméleti és gyakorlati kapcsolatainak, szemléletmódjának és módszertanának megismertetése, az ökológiai megközelítés és gondolkodásmód bemutatása vadgazdálkodási és természet... 
2 990 Ft
Vadbiológiai olvasókönyv
Ebben a kötetben a Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézete (Gödöllő) munkatársainak az elmúlt években főként a vadászati sajtóban közölt írásait találja az érdeklődő.
Megtudhatja, hogy mi a vadbiológia, miért érdekes az itt dolgozók munkája és mi az, amivel a legszívesebben foglalkoznak.
Bepillanthatnak az új évezred technológiáinak alkalmazásába, legyen szó térinformatikai rendszerekről, rádiótelemetriáról és számítógépes modellekről. ... 
4 990 Ft

Sorrend: