Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!

Könyv


prev
12
next

A kotorékvadászat
Szerző: József Ákos
Kiadó: Kertész Sándor - Fehér Mihály - Nimród Vadászújság
Oldalak száma: 173 
3 990 Ft
A solymászatról kezdőknek
Szerző: Kohár László
Kiadó: Kohár László
Oldalak száma: 128
280 mm x 145 mm
puha táblás
színes 
2 990 Ft
A tacskó (fm01)
A tacskó
Szerző: József Ákos
Kiadó: Kertész Sándor - Fehér Mihály - Nimród Vadászújság
Oldalak száma: 96 
3 390 Ft
A véreb tenyésztése, nevelése és tanítása
Szerző: Dr. Thurn-Rumbach István
Kiadó: Kertész Sándor – Fehér Mihály – Nimród Vadászújság
Oldalak száma: 33 
2 990 Ft
Amit a vadászíjász vizsgán tudni kell
A Vadászíjász kiegészítő vizsgára felkészítő könyv.
Mely tartalmazza a vizsga tesztkérdéseit is. 
3 390 Ft
Damaszkin Arzén: A maszáj fennsíkon (2005)
A író 1854-ben született Temesváron. Barátja a nagyhírű felfedező és vadász Teleki Sámuel gróf bíztatására indult el 1903-ban Afrikába.
Ennek a vadászkirándulásnak az adott vadásztörténeti jelentőséget, hogy magával vitte Kittenberger Kálmánt, a késöbbi híres afrikavadászunkat, aki ekkor lépett először Afrika földjére. Az eredeti könyv 1906-ban jelent meg "A mászái fennsíkon" címmel.
Most a jelenkornak megfelelő "stílusban", és egy az egész útvonalat r... 
1 990 Ft
Igali Mészáros József - A hal, a horog és az ember
"Bármilyen sportot űzzünk is , csak úgy tudunk eredményt felmutatni , ha megfelelő gyakorlattal és ismeretekkel rendelkezünk.
Ne szegjék azonban kedvét a kezdőnek kisebb sikertelenségek , mert ahogy meg tudja szerezni a szükséges felszerelést , éppen úgy meg fogja szerezni a kellő gyakorlatot és ismereteket is , és ezekkel együtt azt a nagy, tiszta örömöt , melyet ez a szép sport nyújt az ember számára."
Budapest , 1937. augusztus
Igali Mészáros József 
1 590 Ft
  Kittenberger Kálmán - Vadász és gyûjtõúton Kelet-Afrikában (2008)
Kittenberger Kálmán írásai minden kétséget kizáróan magukon viselik a feltétlen megbízhatóság, a tudományos alaposság és a kínos lelkiismeretesség minden bélyegét, hiszen másként nem is lehetett volna könyvének olyan igazi nagy sikere.
A több nagyszabású, bő másfél évtizednyi idő alatt tett vadászútja összefoglalójának, e mára legendássá vált, először 1927-ben megjelent könyvnek, új, teljes kiadását - annak eredeti, a maga nemében páratlannak mondható fényképanyagával -... 
3 190 Ft
Kovács László - A vadászat bűvkörében
Ötven sors, ötven egyéniség,ötven kalandos élet. Ötven vadászember, ötvenfeledhetetlen vadászegyéniség szerte a nagyvilágból.
Vadászok, akik maradandót alkottak munkáságukkal, vadászati tevékenységükkel. Kovács László szakíró jelen művében ötven olyankülföldivadászt mutat be, akik ismerete a hazai vadászati kultúrának része kell , hogy legyen ... 
2 390 Ft
Kovács László - Kívánatos kaliberek
Kovács László, a Magasles, a Nimród Vadászújság, valamint a Nimród Safari évtizedek óta Svédországban élő munkatársa, hittel vallja;"rossz töltény nem létezik! Nincs príma lőszer és pocsék muníció..., mindegyik tökéletes a maga nemében, ha arra használjuk, amire való." Régi, sokat próbált nagyvadászok
jól tudják hogy ez a megállapítás szín igaz. Ebben a művében, az előző "lőporfüstös" könyveihez hasonlóan, szerfelett olvasmányos stílusban rajzolja meg kereken ö... 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: