Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!

Vadfeldolgozás

Főkategória >Vadfeldolgozás

prev
next

Henteskés 15 cm (69934000)
Henteskés 15 cm
Húsvágó. Rozsdamentes, szintetikus törhetetlen markolat. pengehossz 15 cm. 
25 467 Ft
Horog 17 cm (69979000)
Horog 17 cm
Elejtett állatok mozgatásához.
Rozsdamentes acél, fa markolat.
Horog nyílás kb 5,5cm. Hossz: 17cm, súly 150g  
7 787 Ft
Horog 30 cm (69978000)
Horog 30 cm
Elejtett állatok mozgatásához.
Rozsdamentes acél, fa markolat.
Horog nyílás kb 5,5cm. Hossz: 30cm, súly 200g  
9 867 Ft
HUBERTUS Fehérítő paszta
HUBERTUS fehérítő paszta vadásztrófeákhoz.
Kb. 5 őzbak vagy 2 szarvas koponyához. 150 ml  
4 927 Ft
HUBERTUS Tan Fluid
HUBERTUS barnító folyadék visszaadja a régi vadásztrófeák természetes színét.
Főként agancsok, szarvak, késmarkolatok stb. sötétítésére alkalmazzák. 100 ml  
3 887 Ft
Húsfeldolgozó készlet
21,6 cm, Penge 10,2 cm, Acél 420J2, rozsdamentes
Fogólap: 21,0 cm, penge 6,4 cm, acél 420J2, rozsdamentes
Csontozó penge: 24,1 cm, Penge 12,7 cm, Acél 420J2, rozsdamentes
Fűrészlap: 23,6 cm, Penge 15,2 cm, Acél 65MNn
Axe penge: 25,1 cm, Penge 10,2 cm, Acél 3Cr13
Súly: 1,6 kg
Háromrészes táska méret: 28x16,5x5cm 
64 987 Ft
Kartonlemez A 5 db
Stabil kartonlemez ételbiztos bevonattal.
Ideális szarvas vagy disznóhát lefagyasztásához.
A karton védi a vákuumfóliát a sérülésektől. • 8x35 cm  
2 067 Ft
Kés készlet 3 részes
3 részes késkészlet a professzionális feldolgozáshoz.
1 csontozókés,
1 filézőkés és
1 húsvágó kés.
Csúcsminőségű acél, ergonómikusan kialakított markolat. 
25 870 Ft
Klever trófea fehérítő
A trófeák az évek során megsárgulnak.
Ezen pasztával újra kifehéríthetjük őket, és olyan szépek lesznek, mint újkorukban 250 ml 
3 887 Ft
M-STAR Húsdaráló
Max. 80 kg/óra. 230V.
Tartozékok: 2x daráló lemez rozsdamentes acél (4,5mm+8mm),
1x pótkés rozsdamentes acél 4fl.,
1x kolbásztöltő tölcsér,
1x hústöltő  
218 554 Ft
Metszőfogó (69932000)
Metszőfogó
A bordák könnyű és biztonságos feltöréséhez. 
15 587 Ft

prev
next

Sorrend: