Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


D/CODE illatmentes szagtalanító nedves törlőkendő (24db/csomag)

D/CODE illatmentes szagtalanító nedves törlőkendő (24db/csomag)
4 664 Ft
A Code Blue® régóta vezető helyet foglal el az eltökélt vadászoknak szánt csalogató, elfedő illatanyagok és a szagtalanító készítmények piacán. A D/CODE™ márkajelzésű termékei jelentik az emberi szagok teljes megsemmisítését.
Ezekkel a készítményekkel a lehető legközelebb kerülhet észrevétlenül a természet érzékeny orrú lakóihoz. A Code Blue® hírnevét tudomány és bizonyított eredmények biztosítják.

A szabadalmaztatott Silver Scent® technológiát alkalmazó szagmentesítő termékei az elérhető legeredményesebbek.
A kifejlesztett ezüst nanorészecske képes arra, hogy behatoljon és elpusztítsa az emberi szagot okozó baktériumokat és mikroorganizmusokat. Ez valósul meg ezekben a termékekben amelyek kifejezetten az emberi szagot okozó mikroorganizmusokat képesek elpusztítani, mindezt nagyon rövid idő alatt.

A sikeres vadászat nagy mértékben függ attól, hogy a vad mit szagol ki és mit nem Pontosan ez az ahol a D/CODE™ termékek jeleskednek. A Code Blue® széleskörű és mesterien megalkotott szagmentesítő termékpalettája az ami biztosítja a régimódi álcázási trükkök fölött szükséges plusszt. Tetőtől talpig és a tisztálkodástól a terepen való alkalmazásig biztosítja az aprólékosan megalkotott szagmentesítés rendszerét egy példátlanul kifinomult szintig.

Fontos figyelembe venni azt is, hogy nemcsak a vadászat idejére gondoskodjunk a szagmentességünkről, hanem a járulékos tevékenységek idejére is. Például amikor megközelítjük és kezeljük a vadkamerákat és a vadetetőket. Ilyenkor is otthagyjuk a természettől idegen szagunkat a területen. Ezért kell úgy tekintenünk a szagmentesítésre mint egy életstílusra.
Ezért áll a D/CODE™ szagmentesítő rendszere ennyi féle termékből, hogy biztosítsa a szükséges feltételeket a vadászat előtt és a annak teljes időtartama alatt. Amint elsőkézből megtapasztalta, hogy a D/CODE™ termékek milyen jól működnek, soha nem fog többé D/CODE™ nélkül vadászni.


A D/CODE™ legfontosabb jellemzői:

Elpusztítja az emberi szagot okozó baktériumokat, vírusokat és gombákat.
A töltéssel ellátott Silver Scent® molekulák megtalálják és elpusztítják mindhárom szagot okozó mikroorganizmus típust: a baktériumokat, gombákat és vírusokat.
Különböző termékeket kínál a teljes szagmentesítéshez: test higiénia, öltözet kezelés és terepi szag kezelés területeken.
A termék tulajdonságai
D/CODE illatmentes szagtalanító nedves törlőkendő (24db/csomag):

Csomagonként 20db előre nedvesített illatanyag mentes kendő a zsebben vagy táskában való kényelmes szállíthatóság kedvéért.
Ideális felfrissüléshez vagy terepen való használathoz.
Ajánlott az arcon, kézen, felszerelésen és kellékeken való szagmentesítésre.
Megakadályozza a szagok kiújulását az alkalmazott felületen.
  • Cikkszám
    OA1318
    A vásárlás után járó pontok
    233 Ft