Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Avignon zipper light nyári csizma

Avignon zipper light nyári csizma
57 808 Ft
Avignon zipper light nyári csizma.
Zipper Light
Első osztályú gumicsizma, természetes gumiból, nylon béléssel.
Ez a könnyű végig zippzáros csizma hű társa lehet, akár az egész év során. Külső anyaga Heracles® természetes gumi a maximális rugalmasságért és ellenállóságért. A zippzár megkönnyíti a fel- és levételt. A Zipper Light funkcionális és torziósan merev talppal rendelkezik, amely használat közben hozzájárul a láb stabilitásához. A talp torziós merevsége segít stabilizálni a lábfej középső és elülső részét, pontosan úgy, ahogyan egy túrabakancs stabilizálja a lábat terhelés alatt, így a gumicsizma jó alternatíva azok számára, akik a hosszabb használat és túrázás során magas követelményeket támasztanak a funkcióval szemben.
A talp extra durva mintázatú, hogy a lehető legjobb tapadást biztosítsa csúszós vagy nedves felületen való használat esetén. A kényelem további fokozása érdekében egy memóriahabos talpbetétet találunk a csizmában (a gyártó ad mellé egy vékonyabb sima EVA talpbetétet is).
A memóriahab tulajdonsága, hogy a terhelési pontoknak, illetve lábformának megfelelően formálódik, így nyújtva kényelmes viseletet. A memóriahabos talpbetét alkalmazása esetén egy számmal nagyobb csizma vételét ajánljuk!
37-47-ig
Kérjük, hogy megrendelésénél a "Megjegyzés" rovatba írja be a kiválasztott méretet!
  • Cikkszám
    vp060
    A vásárlás után járó pontok
    2 890 Ft