Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Minox DTC 600 vadkamera

Minox DTC 600 vadkamera
103 900 Ft


A vadkamerák a természet és a vadállomány ellenőrzésének, kutatásának és megörökítésének igen hatékony eszközeivé váltak, valamint és egyre nélkülözhetetlenebbek a vadászok és vadőrök számára is.

Az új, kompakt méretű MINOX DTC 600 vadkamera 8 megapixeles felbontással rendelkezik, képminősége kiváló, tű éles, kontrasztos képet ad természetes színekkel. A 15 méter hatótávolságú, nagy teljesítményű infravörös vaku megbízható világítást ad még éjszaka is. A MINOX újítása az infra vaku előtt elhelyezett fekete fényszűrő, ami az emberek és állatok számára láthatatlan hullámhosszúságúra alakítja a kibocsátott fényt. Éppen ezért ideális a DTC 600 vadmegfigyelési, valamint személy- és vagyonvédelmi tevékenységhez is.

Az intelligens mozgásérzékelőnek köszönhetően a készülék nagy rugalmassággal és hatékonysággal végzi a felvételt. Az egyéni beállítási lehetőségek miatt a kamera csak a kívánt objektumokat és eseményeket örökíti meg, kizárva a feladathoz nem tartozó mozgásokat, például a kisebb növényzet rezdüléseit.

A rendkívül rövid, mintegy egy másodperces expozíció-késedelem és a több, mint hat hónapos akkumulátor élettartam nagyon megbízható társsá teszik a DTC 600 kamerát a vadászterületeken és vadasparkokban. Valamennyi adat SD kártyára kerül. A felvételek a beépített 2”-os kijelzőn közvetlenül megtekinthetők, vagy az USB csatlakozás segítségével TV-re, vagy számítógépre továbbíthatók. Az SD kártyán tárolt fájlok kódolhatók is, így idegen személy nem férhet hozzájuk. Az új DTC 600-at lakat védheti a lopástól.

A MINOX DTC 600 tervezése és kialakítása igen megbízható, nagyon szilárd és vízhatlan műanyag ház védi a kamerát a víztől, portól, hidegtől és melegtől. A kamera hordszíjjal, USB- és TV kábellel együtt kapható.

Az intelligens megfigyelő

Láthatatlan infravaku – diszkrét működés
8 megapixeles felbontás
Kényelmes, 2” színes kijelző
Nagy felvételi érzékenység
Erős vaku 15 méteres hatótávolsággal
Alacsony energiaigény
3 kép/sorozat fotózásnál, 30 másodperes mozgógép felvétel
Jelszó-védelem illetéktelenek ellen


Technikai adatok
Cikkszám: min60687
Felbontás: 8MP
Érzékelő: 5,1MP
Kijelző: 2,0" színes TFT
Felvétel: Nappal: színes
Éjjel: fekete-fehér
Videó felbontása: 640x480 AVI
10-30 másodperc
Kiegészítő információk: dátum, idő, hőmérséklet, holdfázis
Memória: SD / SDHC
Infra lámpa: beépített nagyteljesítményű,

sötétítéssel
Infra hatótávolsága: ~15m
Energiaellátás: 10db ceruza elem vagy akku
Csatlakozók: USB és TV kimenet
Súly: 365g
Méret: 153x114x66
  • Cikkszám
    vk05
    A vásárlás után járó pontok
    5 195 Ft