Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!

Lámpa kiegészítők

Fő kategória >Lámpák >Lámpa kiegészítők

prev
next

Surefire KT4 turbófej M3
Erősebb megvilágítást szeretne Surefire M3 lámpájából elővarázsolni. Mi sem egyszerűbb: az egyik megoldás a 225 lumenes izzó vásárlása, azonban ekkor a hasznos megvilágítási idő 20 percre rövidül, ami fegyverlámpának használva jó, de ha teljesítménynövekedést szeretne, időtartamcsökkenés nélkül, a Surefire KT1-BK turbófej a legjobb megoldás
Nagyobb teljesítmény Surefire M3-as lámpájának fogyasztásnövekedés nélkül.
A Turbófej használatával a Surefi... 
68 298 Ft
Surefire P60 LED egység
 
7 191 Ft
Surefire P60 tartalék lámpaegység
Tartalék lámpaegység Surefire 6P és G2 lámpájához. Tároláshoz a legbiztosabb hely a Surefire SC1, melyet bárhová magával vihet. Mindig legyen tartalék Önnél odakint. 
7 191 Ft
Surefire P90 lámpaegység
Bármikor előfordulhat, hogy egy izzó kiég. Ezért legyen Önnél mindig tartalék a nem várt esetekre. Tartalék lámpaegység a Surefire 9P és G3 modellekhez. 
10 669 Ft
Surefire P91 200 lumenes lámpaegység
Szeretné Surefire G3 vagy 9P lámpáját még erősebbé tenni? Ennek semmi akadálya! A P91 lámpaegység 200 lumen fényerejüvé alakítja Önnek kedvenc világító eszközét és még ennél többet is nyerhet, ha a turbófejet választja.
200 lumen teljesítmény 
11 166 Ft
Surefire SC1 tartalék tároló
Biztos ami biztos, mindig legyen Önnél tartalék! A Surefire SC1 kódjelű tartalék tárolóval minden váratlan helyzetre felkészülhet. Egy tartalékizzót és hat db Surefire CR123A elemet tárolhat benne, biztonsággal a lehető legkisebb helyet foglalva el felszereléséből. A tároló ütés-, és vízálló polimerből készült. Készüljön fel minden esetre.
Vízálló
Ütésálló
6db CR123A elem és 1 tartalékizzó tárolható benne 
6 819 Ft
Surefire UE07 mikrokapcsoló
A nagy teljesítményű E2DL és E1B lámpákat a Surefire is fegyverlámpáknak teremtette. Az UE07 kapcsolóval kiegészítve a legtökéletesebb fegyverlámpákká alakíthatóak ezek a rendkívüli fényerejű világító eszközök.Az UE07 kivezetett mikrokapcsolóját az előagyra erősítheti fel egy ragasztószalag segítségével. A lámpák vízálló kivitele megmarad, hiszen O gyűrűk biztosítják, hogy nedvesség ne kerüljön a lámpatestekbe. Minden apró részletében érződik, hogy igazi Surefire modell, azaz a legszigorúbb h... 
36 006 Ft
ThruNite 300lumen LED lámpaegység
Kevés a fénye SureFire lámpájának? Nem világít elég erősen? Van megoldás a ThruNite 300 lumenes LED egység. 300 lumennel már tekintélyes távolságra elvilágíthat. Ráadásul hosszabb az élettartama, kevesebbet fogyaszt és ütésálló ellentétben a hagyományos izzókkal. 
10 172 Ft
Univerzális Mágneses Lámpaszerelék
Univerzális mágneses fegyverszerelék. Bármely weaver sínes szerelékkel használható. Ultraerős mágneseinek köszönhetően még a nagyobb LED lámpák is lövésállóan rögzíthetőek a fegyverhez segítségével.
Rendkívül erős mágnes
Univerzális bármely weaver sínnel használható 
17 251 Ft
Univerzális montázs lámpához
Az univerzális montázzsal egyszerűen és gyorsan rögzítheti fegyvertávcsövéhez nagy teljesítményű led lámpáját. Az így kapott szerelékkel mindig a célterületet világíthatja meg. 
6 943 Ft

prev
next

Sorrend: