Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!

Vadkamera kiegészítők

Főkategória >Vadkamera >Vadkamera kiegészítők

prev
next

12V-os zselés akkumulátor töltő (0,3A töltőáram)

   Zselés akkumulátor töltő 12V 0,3A töltőárammal, teljesen automata töltést biztosít, rövidzár és polaritás tévesztés elleni védelemmel. Visszajelző LEDek jelzik a töltés állapotát. A töltést leállítja a teljes feltöltés után.
   Bemeneti feszültség: 230V~ 50 Hz, Kimeneti töltőfeszültség: 13.8V DC.

A töltő kíméletesen tölti az akkukat, a nem használt berendezések akkuit üzemkész állapotban tartja, és védi azokat a káros mélykisüléstől. Az akku túltöltése ezzel a készülékkel kizárt. Alkalmas karbantartást nem igénylő ólom/ólomzselés akkukhoz is.

 
3 300 Ft
6V-os zselés akkumulátor töltő (0,8A töltőáram)

   Zselés akkumulátor töltő 6V 0,3A töltőárammal, teljesen automata töltést biztosít, rövidzár és polaritás tévesztés elleni védelemmel. Visszajelző LEDek jelzik a töltés állapotát. A töltést leállítja a teljes feltöltés után.
   Bemeneti feszültség: 230V~ 50 Hz, Kimeneti töltőfeszültség: 6.9V DC.

A töltő kíméletesen tölti az akkukat, a nem használt berendezések akkuit üzemkész állapotban tartja, és védi azokat a káros mélykisüléstől. Az akku túltöltése ezzel a készülékkel kizárt. Alkalmas karbantartást nem igénylő ólom/ólomzselés akkukhoz is.

 
4 390 Ft
940nm IR segédfény egység, rádiós

   Az IR segédfény egységgel kibővítheti a vadkamera megvilágítási hatótávolságát.A segédfény egység 128 db IR LED-es láthatatlan (940 nm hullámhosszúságú) megvilágítása kb. 22 méter távolságig megvilágítja a teret.

Minden típusú IR LED megvilágítással rendelkező vadkamerához használható. Az egység IR érzékelőjét a vadkamera megvilágító felülete elé kell rögzíteni. A segédfény egység a vadkamera által kibocsátott megvilágítással megegyező időtartamban és ütemben gyújtja ki szabad szemmel nem látható fényeit.

   A jeladó rádióhullám segítségével működteti a főegységet. Adott területen több egység használata esetén különböző, vagy azonos rádió hullámhossz beállítható. Azonos hullámhossz beállítás esetén egyetlen jeladó több egységet képes egyidejűleg működtetni.

   Teszt üzemmódba állítva a működés ellenőrizhető, ilyenkor az egység előlapján található fény pirosan kigyullad, ha az érzékelő IR fényt lát.

 
26 000 Ft
  Acél házas napelemes tápegység (12 V külső tápellátású kamerákhoz, 2,3Ah)

   Napelem panelból és akkumulátorból álló komplex egység. Csatlakoztatása esetén a kamera elsődlegesen ebből az egységből veszi a tápellátást. A burkolat és a csatlakozások megfelelően szigetelteltek, hogy ellenálljanak az esőnek.

 
39 500 Ft

prev
next

Sorrend: