Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!

Éjjellátó

Fő kategória >Optika >Éjjellátó


Yukon hordozható Mp4 felvevő/lejátszó
A Yukon Mp4 Mobil Recorder/player azzal a céllal fejlesztette ki a Yukon, hogy a digitális éjjellátók video kimeneteléről érkező jeleket rögzíteni tudja. A 3"-es 16:9 oldalarányú TFT LCD-vel rendelkezik és SD kártyára rögzíti (32MB-ig használható). Mivel ezt a terméket a Yukon Digital Ranger éjjellátóhoz tervezték kifejezetten alkalmas terepi munkára. 
71 979 Ft
Yukon IR fényvető
 
28 750 Ft
YUKON NV 3×50 EXELON
Kalandra termett – A YUKON EXELON éjjellátó mindent tud, ami a sikerhez kell. 3x-os nagyítás 50mm átmérőjű R-CONTACT objektív és ami talán a legfontosabb 1+ generációs jelerősítő. Egy könnyű, kompakt útitárs kimagasló teljesítménnyel.
Super gen 1+
3x-os nagyítás
50mm frontlencseátmérő
Garancia és szervizháttér
Super gen 1+ – ez a misztikusnak ható kifejezés a gyakorlatban a következőket jelenti az Ön számára: élesebb kontrasztosabb képet, melynek felbontása - 42 v... 
102 235 Ft
YUKON NV 4×50
A Yukon NVMT 3 kódjelű távcső egy rendkívül jó ár érték aránnyal rendelkező éjjellátó készülék. Megbízható masszív konstrukció és remek teljesítmény.
50mm-es frontlencse
4x-es nagyítás
Kompakt kivitel
Szervizháttér és garancia
A Yukon 4x50 kompakt kialakítású távcső, nem foglal nagy helyet a hátizsákban viszont annál nagyobb szolgálatot tehet amint besötétedik. Az 50 milliméteres frontlencse átmérő fénygyűjtő képessége elegendő ahhoz, hogy a beépített infra fényvetőve... 
80 500 Ft
YUKON NV 5×60
Imponáló frontlencseátmérő és nagyítás, megbízható masszív konstrukció. Természetes, hogy az egyik legkeresettebb Yukon termék a Yukon NV 5x60.
I. generáció
60mm átmérő
5x-ös nagyítás
Robusztus váz
Garancia és szervizháttér
Az éjjellátó monokulárok között egyedülállóan nagy 60 milliméteres frontlencse átmérő lehetővé tesz az átlagosnál nagyobb 5x-ös nagyítás használatát. Ennek köszönhetően Ön a Yukon NV 5x60 saját beépített infravetőjét használva is képes 80 méter távolsá... 
88 769 Ft
Yukon NVMT 1x24
Az Yukon NVMT 4 1x24 éjellátó készülék ideális társa az éjszakai túrázóknak. Fejkosár (külön megvásárolható) segítségével folyamatos megfigyelés lehetséges, ugyanakkor a kezek szabadon maradnak.
I. generáció
Kompakt méret
1x nagyítás
Az 1x-es leképzés valósághű képet ad, ezért nem csak megfigyelésre, hanem sétálásra is kiválóan alkalmas. Optikája cserélhető, 24mm, 42mm és 50mm-es objektívekre lehet kicserélni a meglévő lencsét, amikkel 2x, 3x és 4x-es nagyítás kapunk.... 
66 585 Ft
Yukon Spartan 3x42
A Yukon elsőgenerációs éjellátok belépő kategóriája. Egyszerű kezelés, alacsony energia fogyasztás (1db 123A litium elem), tökéletes ergónomia, gumirozott váz jellemzi. 42mm objektívje (cserélhető) 3x-os nagyítást biztosít, de egy 50mm lencsével 4x nagyítást kapunk. Beépített fényvetőjének segítségével a megfigyelési távolság teljes sötétségben 200m.
l. generáció
3x nagyítás
42mm átmérő
Csillagfényes, holdvilágos túrázáshoz, állatok megfigyeléséhez aj... 
77 970 Ft
Yukon Spartan 3x50 II+ generációs éjjellátó
Háromszoros nagyítás és 50 milliméteres, fényerős objektív jellemzi Yukon Spartan 3x50 gen. 2+ második generációs éjjellátót, amely messziről, több mint fél kilométeres távolságból történő megfigyelésre is ideális.
2+ generációs éjjellátó
A Yukon Spartan 3x50 2+ generációs éjjellátó passzív éjjellátó eszköz, azaz sokkal jobb jelerősítéssel rendelkezik, mint egy I. generációs éjjellátó, így sokkal kevesebb fényre van szüksége a képalkotáshoz. Ennek köszönhetően hat... 
563 259 Ft
Yukon Spartan 4x50
z 50mm átmérőjű lencse a 4x-es nagyítás és a beépített infravörös fényvető teszi lehetővé a nagy távolságok részletgazdag megfigyelését. Az okulárnál +/-4 dioptria állítható. Minimális energiafogyasztásnak köszönhetően akár 72 órán keresztül üzemeltethető folyamatosan.
l. generáció
4x nagyítás
50mm átmérő
Áramellátását 1db CR123A litium elem biztosítja. Kényelmes fogás, gumirozott váz, cseppálló kivitel utal a minőségi megjelenésre.Csillagfényes, holdv... 
81 869 Ft
Yukon Viking 2x24 wp
A Yukon Tracker sorozat valamennyi tagja ellenáll a fröccsenő víznek, de ez nem mindig elég. Aki hajózik, vagy szakadó esőben hosszú ideig kint van a természetben, esetleg egy kivilágítatlan pataktól is biztonságban szeretné tudni az éjjellátóját, válasszon vízálló modellt.Semmilyen minőségi kompromisszumot nem kell kötnie.
I. generáció
2x nagyítás
Vízálló kivitel 
171 350 Ft
Yukon Viking DL 2x24
Egy kis monitor tájékoztatja a felhasználót a legfontosabb információkról, hisz az hogy még mennyi az elem élettartama, az infravető ki- vagy éppen be van kapcsolva, nem mellékes.
I generáció
2x nagyítás
Dupla fényvető
A DL a 2X24-es sorozat csúcsmodellje, rendelkezik a dupla vetővel, és még szolgáltatásokat is nyújt. Mindent tud amit a sorozat "kisebb" testvérei, és még annál többet is. 
182 850 Ft
Yukon Viking pro 2x24
Az éjszakai használhatóság nagyban függ az infravető minőségétől, az általa kibocsátott IR fény mennyiségétől. A 2x24-es Tracker Pro dupla vetőjével a valamikori Viking család továbbfejlesztett új szériájának szolgáltatási szempontból középső darabja.
I generáció
2x nagyítás
Dupla fényvető
Azoknak ajánljuk, aki a két szemmel történő éjszakai megfigyelést megnövelt hatásfokkal szeretnék, de még mindig szolíd áron. A kétszeres nagyítás lehetővé teszi, hogy esetle... 
171 925 Ft


Sorrend: