Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


940nm IR segédfény egység, rádiós

940nm IR segédfény egység, rádiós
26 000 Ft
Hitelkalkulátor

   Az IR segédfény egységgel kibővítheti a vadkamera megvilágítási hatótávolságát.A segédfény egység 128 db IR LED-es láthatatlan (940 nm hullámhosszúságú) megvilágítása kb. 22 méter távolságig megvilágítja a teret.

Minden típusú IR LED megvilágítással rendelkező vadkamerához használható. Az egység IR érzékelőjét a vadkamera megvilágító felülete elé kell rögzíteni. A segédfény egység a vadkamera által kibocsátott megvilágítással megegyező időtartamban és ütemben gyújtja ki szabad szemmel nem látható fényeit.

   A jeladó rádióhullám segítségével működteti a főegységet. Adott területen több egység használata esetén különböző, vagy azonos rádió hullámhossz beállítható. Azonos hullámhossz beállítás esetén egyetlen jeladó több egységet képes egyidejűleg működtetni.

   Teszt üzemmódba állítva a működés ellenőrizhető, ilyenkor az egység előlapján található fény pirosan kigyullad, ha az érzékelő IR fényt lát.

 • Megvilágítás

   

  128db IR LED, 940nm (láthatatlan)

  Megvilágítás hatótávolsága

   

  22m

  Tápellátás (elem)

   

  4db D

  Egység mérete

   

  145 x 110 x 76 mm

  Jeladó hatótávolsága

   

  30m

  Jeladó tápellátás (elem)

   

  1db A23 (12V)

  Jeladó mérete

   

  53 x 53 x 35 mm

  Csomag tartalma

   

  1db IRX22BW IR segédfény egység, 1db jeladó egység IR érzékelővel, 1db A23 elem a jeladóhoz, 1db rögzítőtárcsa az IR érzékelőhöz, 1db rögzítő heveder a kihelyezéshez

  A beüzemeléshez még ezeket szükséges megvásárolnia

   

  4db D típusú alkálielem

 • Cikkszám
  IRX22BW
  A vásárlás után járó pontok
  1 300 Ft