Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


940nm IR segédfény egység, rádiós

940nm IR segédfény egység, rádiós
26 000 Ft

   Az IR segédfény egységgel kibővítheti a vadkamera megvilágítási hatótávolságát.A segédfény egység 128 db IR LED-es láthatatlan (940 nm hullámhosszúságú) megvilágítása kb. 22 méter távolságig megvilágítja a teret.

Minden típusú IR LED megvilágítással rendelkező vadkamerához használható. Az egység IR érzékelőjét a vadkamera megvilágító felülete elé kell rögzíteni. A segédfény egység a vadkamera által kibocsátott megvilágítással megegyező időtartamban és ütemben gyújtja ki szabad szemmel nem látható fényeit.

   A jeladó rádióhullám segítségével működteti a főegységet. Adott területen több egység használata esetén különböző, vagy azonos rádió hullámhossz beállítható. Azonos hullámhossz beállítás esetén egyetlen jeladó több egységet képes egyidejűleg működtetni.

   Teszt üzemmódba állítva a működés ellenőrizhető, ilyenkor az egység előlapján található fény pirosan kigyullad, ha az érzékelő IR fényt lát.

 • Megvilágítás

   

  128db IR LED, 940nm (láthatatlan)

  Megvilágítás hatótávolsága

   

  22m

  Tápellátás (elem)

   

  4db D

  Egység mérete

   

  145 x 110 x 76 mm

  Jeladó hatótávolsága

   

  30m

  Jeladó tápellátás (elem)

   

  1db A23 (12V)

  Jeladó mérete

   

  53 x 53 x 35 mm

  Csomag tartalma

   

  1db IRX22BW IR segédfény egység, 1db jeladó egység IR érzékelővel, 1db A23 elem a jeladóhoz, 1db rögzítőtárcsa az IR érzékelőhöz, 1db rögzítő heveder a kihelyezéshez

  A beüzemeléshez még ezeket szükséges megvásárolnia

   

  4db D típusú alkálielem

 • Cikkszám
  IRX22BW
  A vásárlás után járó pontok
  1 300 Ft