Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


MINOX HG 8,5X52 BR ASPH TÁVCSŐ

MINOX HG 8,5X52 BR ASPH TÁVCSŐ
431 250 Ft
Hitelkalkulátor
A német Minox távcső gyártó cég igyekszik a vadászoknak és a természet figyelőknek is egy megfizethető, jó minőségű távcsövet gyártani. A cég távcsövek és fényképezőgépek terén is fontos szerepet tölt be a piacon.
A HG távcsövek minden tekintetben megfelelnek a modern,minőségi keresőtávcsővel szemben támasztott felhasználási elvárásoknak.Korszerű formatervezés,esztétikus megjelenés.A legjobb minőségű üveg alapanyagok (SCHOTT) felületét a legmodernebb M bevonattal látták el a fényáteresztés megnövelése érdekében.
A prizmák MinoBright fáziskorrekciós bevonata biztosítja a színhelyes leképzést.A hibamentes képalkotást valamennyi távcsőben aszférikus lencsetag segít(Aspherical Lens Technology).Ezáltal a fényveszteség csökken,a távcső ára pedig nem emelkedik jelentősen.
Az élességállítás gyorsabbá vált a régebbi modellekhez képest(FCF).Kevesebb mint egy egész fordulat és máris a közel ponttól a végtelenig állította az élességet .Az élességállítást követően a távcső központi élességállító gombjáról le tudja olvasni,hogy mekkora az élesre állított tárgy méterben mért távolsága.
A MINOX HG távcsövének vázának felépítéséhez a rendkívül erős,de annál könnyebb magnéziumot használtak a német tervezőmérnökök.Jelentős súlycsökkenést és mechanikai ellenálló képesség növekedést érve el ezzel.
  • Cikkszám
    vbcs66
    A vásárlás után járó pontok
    21 563 Ft